Prodhuesi, Fabrika, Furnizuesi më i mirë i lavamanëve të nxehtësisë në Kinë

E themeluar në vitin 2006, Famos Technology Co., Ltd është një nga liderëtprodhuesit e lavamanëve të nxehtësisë, fabrikatdhefurnizuesitnë Kinë, duke pranuarPorositë OEM, ODM, SKD.Ne kemi përvojë të pasur në prodhim dhe kërkim dhe zhvillim për lloje të ndryshme të ftohësit.Ne fokusohemi në teknologjinë e përparuar, procesin e rreptë të prodhimit dhe sistemin e përsosur të QC.

Zgjidhni ngrohësit tuaj

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin eshërbim me porosi të izoluesve të nxehtësisë, lavamanët e nxehtësisë prej alumini, lavamanët e nxehtësisë prej bakri, lavamanët e nxehtësisë së derdhjes së nxehtësisë, ftohësit me nxjerrje të nxehtësisë, ftohësit e falsifikimit të ftohtë, lavamanët e nxehtësisë me skijim, vulosjet e ngrohësve dhe pjesëve CNC, etj.

Ne kemi një ekip teknik me përvojë të pasur për të mbështetur klientin nga prototipi në prodhimin masiv me kapacitet të fortë dhe standarde të rrepta të kontrollit të cilësisë, ne gjithmonë ofrojmë produkte të cilësisë më të mirë me çmim konkurrues dhe kohë të shkurtër për klientët.Sinqerisht shpresojmë se do të kemi mundësinë për të bashkëpunuar me ju në të ardhmen e afërt!

— Prodhuesi i lavamanëve për të nxitur projektet tuaja—

Pavarësisht nëse e keni tashmë skedarin e dizajnit të lavamanit, ose keni vetëm një koncept të lavamanit, Famos është këtu për t'ju mbështetur nga prototipi në prodhimin masiv, dizajn falas dhe mostra falas.

Si një nga prodhuesit kryesorë të lavamanëve të nxehtësisë në Kinë, ynëzhytësit e nxehtësisëmund të plotësojnë ose tejkalojnë standardet e industrisë, ne ofrojmë ngrohës të ndryshëm për të përmbushur aplikacionet dhe projektet tuaja të ndryshme.

Famos Tech është një prodhues profesional i lavamanëve të ndriçimit LED në Kinë.ne zotërojmë mbi 100+ makineritë e ngrohjes LED për llamba të ndryshme led, disa makineri janë universale për llambat LED, nëse përdorni llambat tona aktuale të lavamanit LED, mund të kurseni shumë kosto për të prodhuar makineritë e reja të ngrohësve LED.Kjo është më ekonomike sesa bleni nga furnizues të tjerë që nuk kanë makineri në magazinë, dhe kjo do të ecë më shpejt për ju projektet e ndriçimit LED.Famos Tech është zgjedhja juaj më e mirë!

Lavaman me ndriçim LED

Famos Tech është një prodhues profesional i lavamanëve të ndriçimit LED në Kinë.ne zotërojmë mbi 100+ makineritë e ngrohjes LED për llamba të ndryshme led, disa makineri janë universale për llambat LED, nëse përdorni llambat tona aktuale të lavamanit LED, mund të kurseni shumë kosto për të prodhuar makineritë e reja të ngrohësve LED.Kjo është më ekonomike sesa bleni nga furnizues të tjerë që nuk kanë makineri në magazinë, dhe kjo do të ecë më shpejt për ju projektet e ndriçimit LED.Famos Tech është zgjedhja juaj më e mirë!
Çdo projekt i lavamanit të nxehtësisë ne përdorim softuerin e simulimit termik për të analizuar rrjedhën termike për të optimizuar dizajnin e lavamanit të nxehtësisë, nga ky shembull, mund të shohim se ngrohësi i mesëm me 20 copë fins ka temperaturën më të ulët, jo lavamani i nxehtësisë 26 copë ka nxehtësinë optimale. performanca e shpërndarjes, kështu që dizajni optimal është 20 copë ftohës dhe mund të kursejë koston e materialit.Eksperti i zgjidhjeve termike ju mbështet për të marrë performancën më të mirë të ftohjes dhe për të kursyer koston tuaj.

Analiza e simulimit termik

Çdo projekt i lavamanit të nxehtësisë ne përdorim softuerin e simulimit termik për të analizuar rrjedhën termike për të optimizuar dizajnin e lavamanit të nxehtësisë, nga ky shembull, mund të shohim se ngrohësi i mesëm me 20 copë fins ka temperaturën më të ulët, jo lavamani i nxehtësisë 26 copë ka nxehtësinë optimale. performanca e shpërndarjes, kështu që dizajni optimal është 20 copë ftohës dhe mund të kursejë koston e materialit.Eksperti i zgjidhjeve termike ju mbështet për të marrë performancën më të mirë të ftohjes dhe për të kursyer koston tuaj.
Famos Tech është prodhuesi kryesor i ftohësit të procesorit ︱ ftohës i procesorit, ne furnizojmë ftohës ajri Ftohës të lëngshëm për prizat intel ose AMD, ftohësin tonë të procesorit me vëllim të madh ajri, zhurmë të ulët, jetë të gjatë dhe të lehtë për t'u instaluar, ne kemi më shumë se 50 ftohës standard të CPU për opsion, forma të ndryshme dhe efekte të ndryshme ndriçimi RGB, cilësi të lartë me çmim konkurrues. Famos Tech është ofruesi juaj i besueshëm i ftohësit të procesorit, ne ofrojmë shërbimin OEM & ODM, mostër falas për ju që bëni testimin.

Nxehtësia e procesorit të kompjuterit

Famos Tech është prodhuesi kryesor i ftohësit të procesorit ︱ ftohës i procesorit, ne furnizojmë ftohës ajri Ftohës të lëngshëm për prizat intel ose AMD, ftohësin tonë të procesorit me vëllim të madh ajri, zhurmë të ulët, jetë të gjatë dhe të lehtë për t'u instaluar, ne kemi më shumë se 50 ftohës standard të CPU për opsion, forma të ndryshme dhe efekte të ndryshme ndriçimi RGB, cilësi të lartë me çmim konkurrues. Famos Tech është ofruesi juaj i besueshëm i ftohësit të procesorit, ne ofrojmë shërbimin OEM & ODM, mostër falas për ju që bëni testimin.

Pse të zgjidhni Famos?

Eksperti juaj i prodhimit të lavamanëve të nxehtësisë!

 • Ne jemi prodhuesi kryesor i lavamanit të nxehtësisë, jemi të specializuar në R&D, prodhim, shitje dhe shërbim të lavamanëve metalikë për më shumë se 15 vjet, kemi përvojë të pasur nga dizajni, prototipi, testimi deri te prodhimi masiv.

 • Ne kemi më shumë se 50 inxhinierë dhe 10 ekspertë të zgjidhjeve termike, gjithsej 465 sende që punojnë në fabrikën tonë, ekipi ynë do t'ju ofrojë shërbim të përsosur me një ndalesë, ne ofrojmë dizajn falas dhe mostra falas.

 • Ngrohësit tanë i përmbahen rreptësisht sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO, çdo lavaman termik i kontrolluar 100% QC, sigurimi i cilësisë dhe çmimi konkurrues.Famos ka ofruar shërbime OEM/ODM për më shumë se 600 klientë nga e gjithë bota.

 • furnizuesit e prodhuesve të lavamanit të nxehtësisë në Kinë

Rreth nesh

Famos u shfaq në tregun e lavamanëve të nxehtësisë në vitin 2006. Me investime të vazhdueshme në objektet prodhuese dhe më shumë se 15 vjet përvojë në fushën e lavamanëve të nxehtësisë, sot, ne jemi rritur të jemi një prodhues lider i termocentraleve.

OEM & ODM

Ne kemi më shumë se 50 Inxhinierë me përvojë të pasur, të cilët janë në lavaman, wnëse e keni tashmë skedarin e dizajnit të lavamanit, ose keni vetëm një koncept, Famos është këtu për t'ju mbështetur nga prototipi në prodhimin masiv, dizajn falas dhe mostra falas.

Aftësitë prodhuese

Ne kemi shumë pajisje të avancuara për të përfunduar procese të ndryshme.përveç punëtorisë së lavamanit, ne kemi gjithashtu punëtorinë tonë të tubave të nxehtësisë dhe kemi pajisje të avancuara për trajtimin e sipërfaqes, mund të bëjmë përfundimin e mullirit, të anodizuar, elektroplating, të veshura me pluhur, të lyer, argjendi mat, të shpërthyer me rërë, PVDF etj. të cilat mund të kontrollojnë plotësisht cilësinë të sipërfaqes.

Lajme

 • Si funksionon një lavaman i nxehtësisë

  Lavamani i nxehtësisë përdoret gjerësisht në produkte të ndryshme elektronike, por a e dini se është parimi i shpërndarjes së nxehtësisë?Si funksionon një lavaman i nxehtësisë?Njohuritë e mëposhtme të ftohësit mund t'i përgjigjen pyetjes.Nxehtësia Si...

 • Si të dizajnoni një lavaman me efikasitet të lartë?

  Dizajni i lavamanit të nxehtësisë është përcaktuesi më i rëndësishëm i efikasitetit të shpërndarjes së nxehtësisë së lavamanit të nxehtësisë.Nga këndvështrimi i procesit të shpërndarjes së nxehtësisë, ai përgjithësisht ndahet në tre hapa: thithja e nxehtësisë, përcjellja e nxehtësisë dhe shpërndarja e nxehtësisë.Prandaj, ai...

 • Çfarë është një lavaman i nxehtësisë

  Lavaman i nxehtësisë është pajisja që transferon në kohë nxehtësinë e gjeneruar nga makineritë ose pajisjet e tjera në procesin e punës për të shmangur ndikimin e punës së tyre normale.Lavamanët e zakonshëm të nxehtësisë mund të ndahen në lavaman për ftohjen e ajrit, lavaman nxehtësie të tubit të nxehtësisë, lavaman për ftohje të lëngshme etj ...