LED kaldsmidd kjøleribbe karakteristisk

kald smiing pin fin kjøleribbe

Smiing og pressing ved romtemperatur (lavere enn rekrystalliseringstemperaturen til metallet) gir høy presisjon i produktform og størrelse, god indre tetthet, høy styrke, glatt overflate og færre prosesstrinn, noe som gjør det enkelt for storskala produksjon.

1. God varmeledningsevne

Kaldsmidde kjøleribberkan ekstruderes med ren aluminium AL1070 og 1050 i ett stykke.Varmeledningsevnen til rent aluminium AL1070 er 226W/mk, legert aluminium (6063) har en varmeledningsevne på 180W/mk, mens vanlig presstøpt aluminium (A380) har en varmeledningsevne på kun 96W/mk Jo større ledningsevne, raskere kan varmen som frigjøres av LED-er overføres, noe som er mer gunstig for den totale varmeavledningen til LED-lamper.

2. Flere materialvalg

Den kalde smiingsformen kan bruke materialer i AL1050-serien, eller materialer i AL6063-serien til å smi kjøleribber.De to materialene kan dele et sett med former for å øke kundenes valg og møte ulike behov!

3. Utmerket varmeavledningsstruktur

Bunnplaten (bunnplaten) til den kaldsmidde kjøleribben er integrert formet med finnene, og det er ingen åpning mellom dem.Varmen fra underlaget kan overføres til varmeavledningsfinnene uten hindring.Imidlertid må noen limte eller loddede kjøleribber, hvis varmeavledningssubstrat og varmeavledningsfinner er naglet eller loddet sammen etter maskinering, ha hull mellom dem;Den indirekte termiske motstanden genereres.Samtidig vil den termiske utvidelsen under bruk av lamper også føre til generering og utvidelse av gap, noe som vil øke den termiske motstanden og ikke bidrar til varmeoverføring.

4. Unormal produktstruktur

Den øvre og nedre delen av bunnplaten kan formes til anisotrope strukturer gjennomkaldsmiingsteknologi, og de to sidene kan også stemples i spesielle former

5. Stort varmeavledningsområde

Tykkelsen på varmeavledningsfinnene til den kalde smiende kjøleribben kan nå 0,7 mm, og avstanden kan nå 1 mm.De tynne og tallrike varmeavledningsfinnene øker kontaktområdet med luften, noe som er mer gunstig for luftkonveksjon og varmespredning.

6. Diversifiserte finner

Den kalde smiingsprosessen kan møte forskjellige former av finner, for eksempel sylindrisk, arkformet, firkantet søyle, sekskantet søyle, etc.

7. Stor størrelse kjøleribbe

Den kalde smiingsprosessen og atmosfærisk trykkutstyr på over 3000 tonn kan formes på én gang for å møte større størrelser på 260 * 260 eller mer,

8. Høyt sideforhold

Sideforholdet til kaldsmidde kjøleribber er over 1:50, mens ekstruderingskjøleribber generelt er rundt 1:25

9. Flerveis inn- og utløpsluft

Luftinnløps- og utløpsretningen til den kalde smiingskjøleren er tredimensjonal.Vanlig ekstrudering er todimensjonal inn- og utløpsluftstrøm for bedre å tilpasse seg miljøet og oppnå bedre varmeavledning.

10. Strukturell anisotropi

Den kaldsmiende kjøleribben dannes ved å smi og presse formen, slik at den kan bearbeides på formen for å sikre utseendet til en heterostruktur på baksiden av underlaget, for bedre å kombinere med varmeelementet.

11. Liten størrelse og lett vekt

Sammenlignet med støping,ekstruderingskjølereog loddede deler, kaldsmidde kjøleribber i ren aluminium har fordelene ovenfor.Samme volum og form kjøleribber kan brukes til varmeavledning av høyeffektlamper (som tradisjonelle 5W kjøleribber, mens rene aluminiumssmidde kjøleribber med samme volum og form kan oppnå 7W).Derfor vil bruk av kaldsmidde kjøleribber i ren aluminium redusere vekten og volumet til LED-lamper, redusere kravene til utseende som lampesøyler, og oppnå en reduksjon i de totale kostnadene, noe som gjør produktet mer konkurransedyktig!

12. Utsøkt utseende

Kjøleledermaterialet er aluminium, og overflaten kan anodiseres for å oppnå et jevnt og vakkert utseende.Ulike farger (sølv, hvit, svart, etc.) kan også anodiseres etter kundens behov.Overflaten på støping av aluminium er ru og krever sprøytebehandling, noe som ikke bidrar til varmespredning.

13. Høy ytelse

Høy ledningsevne, høy dimensjonsnøyaktighet og stabilitet, stabil ytelse og enkel overflatebehandling.I følge målinger er varmeavledningsytelsen til kaldsmiing i ren aluminium 2 ganger høyere enn for samme type støpeprodukter, og 1 gang høyere enn for samme type aluminiumsprofilprodukter.Det er for tiden den beste løsningen for varmespredning av LED-lysarmaturer med høy effekt.

Skriv din melding her og send den til oss

Typer kjøleribbe

For å møte forskjellige varmespredningskrav, kan fabrikken vår produsere forskjellige typer kjøleribber med mange forskjellige prosesser, for eksempel nedenfor:


Innleggstid: mai-04-2023