Hva med ekstrudert aluminiums kjøleribbe effektivitet

Ekstrudert kjøleribbe i aluminiumer et av de mest brukte varmespredningsproduktene i det nåværende varmespredningsfeltet, med relativt høy varmespredningseffektivitet. Følgende er en omfattende analyse av varmespredningseffektiviteten til ekstruderte aluminiumskjølere fra aspektene materiale, strukturell design og produksjon prosess.

https://www.famosheatsink.com/news/how-about-aluminum-extruded-heat-sink-efficiency/

1. Materiale

Aluminium er et metall med utmerket varmeledningsevne og utmerket varmeavledningseffekt.Samtidig har aluminium også egenskapene til enkel behandling, lav vekt og korrosjonsbestandighet.Sammenlignet medvarmeavlederelaget av andre materialer,aluminium ekstruderte kjøleribberhar relativt høy varmeledningsevne, så de har bedre varmeavledningseffektivitet.

2. Strukturell design

Den strukturelle utformingen av kjøleribben har også innvirkning på dens varmeavledningseffektivitet.Den ekstruderte kjøleribben i aluminium bruker vanligvis en langsgående eller tverrgående buedesign, som kan øke varmeavledningsområdet til kjøleribben og forbedre varmeavledningseffektiviteten.I tillegg kan fin- og skillestrukturer med høy tetthet brukes til å øke varmeavledningsområdet og redusere gapet mellom varmeavledningsfinnene, og derved forsterke varmeavledningseffekten.

3. Produksjonsprosess

Produksjonsprosessen av ekstrudert kjøleribbe av aluminium påvirker også dens varmeavledningsytelse.Ekstrudert kjøleribbeteknologi er en metode for å ekstrudere materialer som aluminiumsstenger, aluminiumsrør og aluminiumsprofiler til forhåndsbestemte former gjennom former.Den ekstruderte aluminiumskjøleribben produsert ved denne metoden har fordelene med høy nøyaktighet, jevn overflate og jevn veggtykkelse, og sikrer dermed varmeavledningseffektiviteten til kjøleribben.

I tillegg er varmeavledningseffektiviteten tilekstruderte kjøleribber i aluminiumer også nært knyttet til bruksmiljøet til kjøleribbene.

Oppsummert har ekstruderte kjøleribber i aluminium relativt høy varmeavledningseffektivitet, men det er også nødvendig å designe og velge varmeavledningsprodukter basert på spesifikke bruksmiljøer og varmespredningskrav.

Famos Techhar rik design- og produksjonserfaring innentilpassede kjøleribberProduktene våre har utmerket varmeavledningsytelse, noe som kan hjelpe kundene effektivt å redusere utstyrstemperaturen og forbedre stabiliteten og holdbarheten til utstyret.

Skriv din melding her og send den til oss

Typer kjøleribbe

For å møte forskjellige varmespredningskrav, kan fabrikken vår produsere forskjellige typer kjøleribber med mange forskjellige prosesser, for eksempel nedenfor:


Innleggstid: Apr-02-2023